Βαθμολογία

Οργανώθηκε με στόχο να παίξει στην Β’ ΕΠΣΛ η Μάνδρα (PICS)

Μετά την περασμένη επιτυχημένη σεζόν, όπου η Μάνδρα στην επιστροφή της κατάφερε να τερματίσει στις πρώτες θέσεις, θέλει στο νέο πρωτάθλημα να κάνει το βήμα παραπάνω.

Της Βάσως Γκατζούλη

Φυσικά ο προγραμματισμός έγινε για την Β’ ΕΠΣΛ, γι’ αυτό και αποκτήθηκαν και νέοι παίκτες, όμως η ομάδα θα πρέπει να περιμένει μέχρι την προσεχή Παρασκευή για να δει αν τελικά παίξει στην παραπάνω κατηγορία ή την Γ’ ΕΠΣΛ.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν στο γήπεδο της Κοιλάδας (όπου θα είναι και η έδρα) και υπάρχει πολύ όρεξη απ’ όλους για το νέο ξεκίνημα. Ο πρόεδρος κ. Κώστας Τσολακίδης δηλώνει έτοιμος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και περιμένει τα ευχάριστα νέα.  

Οι δηλώσεις

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ (πρόεδρος)

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία και τους παράγοντες. Όλος ο σχεδιασμός για την ομάδα της Μάνδρας έγινε από την διοίκηση για την παραπάνω κατηγορία το Β’ τοπικό. Πέρυσι η χρονιά κρίθηκε επιτυχημένη για νεοφώτιστη ομάδα, έχει κρατηθεί ο βασικός κορμός και έχουν έρθει 8 νέα άτομα που είναι και νέοι και έμπειροι. Ο προπονητής που ήρθε έχει πολύ καλές συστάσεις για να δουλέψει.

Στόχος μας είναι στο Β’ τοπικό η άνετη παραμονή, να παίξουμε όμως ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και φυσικά αν φτάσουμε ψηλά δεν θα πούμε όχι και στην άνοδο. Αξίζει να αναφέρουμε πως μπήκαν και κάποια νέα μέλη στην ομάδα για να βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους. Ο λόγος για την Μαρία Μουσαϊλίδου (β’ αντιπρόεδρο), Σάββα Κελεσίδη (γενικό αρχηγό), Παναγιώτη Μανώλη (μέλος), Απόστολο Αρζουμανίδη (μέλος), Θέμη Πουτόκα (έφορος), Σπύρο Κελεσίδη (ταμίας)»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΑΦΛΑΚΑΣ (προπονητής)

«Εγώ δέχθηκα την πρόταση από την ομάδα της Μάνδρας, αποφάσισα να έρθω γιατί υπάρχει πολύ καλή διάθεση έτσι ώστε να δουλέψει η ομάδα σωστά. Έχει κρατηθεί ο βασικός κορμός, έχουν έρθει και νέοι παίκτες, εμείς ξεκινήσαμε την προετοιμασία νωρίτερα (22/8) έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ενδεχόμενο εάν χρειαστεί να παίξουμε στην Β’ ΕΠΣΛ».

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΔΟΓΛΟΥ (παίκτης)

«Πέρυσι κάναμε μια πολύ καλή χρονιά και η ομάδα αν και νεοφώτιστη κατάφερε να πρωταγωνιστήσει. Στην Μάνδρα παρέμεινε ο βασικός κορμός, ήρθαν όμως νέα πρόσωπα, θέλουμε χρόνο και δουλειά για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Η διοίκηση είναι ακόμη περισσότερο κοντά μας και φέτος, ήρθε προπονητής νέος και φιλόδοξος για να μας βοηθήσει, βασικός στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί και υπολογίσιμοι όποιος και αν είναι ο αντίπαλος».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ (παίκτης)

«Έμεινα στην ομάδα της Μάνδρας γιατί είναι το χωρίο μου και πρέπει να στηρίζεται από τα δικά του παιδιά. Ήρθαν νέοι παίκτες και μαζί με τους παλιούς θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Θέλουμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, σε αυτό θα μας βοηθήσει και ο νέος προπονητής, έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες, η διοίκηση είναι δίπλα μας και πιστεύουμε πως μέσα από τη σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

ΜΑΚΗΣ ΣΟΦΙΑΖΙΔΗΣ (παίκτης)

«Μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά, ο πήχης για την ομάδα μας είναι ανεβασμένος. Το έμψυχο δυναμικό είναι σαφώς ανώτερο από πέρυσι γιατί ήρθαν και νέοι παίκτες που θα βοηθήσουν πολύ. Ο προπονητής μας είναι νέος και φιλόδοξος, εάν συμμετέχουμε στην Β’ τοπική θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή παρουσία, να είμαστε δηλαδή μέσα στην 5αδα, αλλιώς αν παίξουμε στην Γ’ τοπική είναι μονόδρομος η άνοδος».

Εικόνες από την προπόνηση της Τρίτης (22/8)