Βαθμολογία

Κούγιας: «Με παρακάλεσε η διοίκηση του ΓΣΛ Φάρος Κερατσινίου...»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με το «ντου» που έκανε στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με την Λαμία, για την συνεργασία με το ΓΣΛ Φάρος Κερατσινίου, αναφέρθηκε στην συνεδρίαση της Super League που θα γίνει την Πέμπτη(03/08), αλλά και στα… φιλάκια του Πανόπουλου. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας:

Για το «ντου» που έκανε στον αγωνιστικό χώρο: 
«Μου είναι αδιανόητο οι διαιτητές να μην προστατεύουν τους ποδοσφαιριστές στα φιλικά παιχνίδια. Επειδή στα φιλικά δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα και οι κίτρινες δεν υπολογίζονται, αυτό δίνει μια «ατιμωρησία» σε κάποιους διεστραμμένους ποδοσφαιριστές, που δεν υπολογίζουν ότι αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια προπονήσεων. Για αυτό δεν φταίνε μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι προπονητές και οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι για να καλύψουν αδυναμίες, νομίζουν ότι κερδίζοντας ένα φιλικό παιχνίδι μπορούν να σιωπήσουν οι οπαδοί τους ή να δείξουν καλύτερη εικόνα. Μετά από μια σειρά από αντιαθλητικά χτυπήματα αναγκάστηκα να κατέβω κάτω. Του είπα του διαιτητή, ζήτησε να αντικατασταθεί ο παίκτης για να μη σκοτώσει τους δικούς μας. Τα ίδια πάθαμε και με τον Λεοζίνιο, να μην χάσουμε τους καλύτερους παίκτες μας, είναι κρίμα…».

Αναφορικά με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας:
«Με παρακάλεσε η διοίκηση του ΓΣΛ Φάρος Κερατσινίου να προκαλέσουμε μια κινητοποίηση για να πηγαίνει ο κόσμος και στο μπάσκετ. Για αυτό το λόγο όποιος αγοράζει διαρκείας του ΓΣΛ θα έχει έκπτωση 20% για την ΠΑΕ και 30% για το μπάσκετ της ΑΕ Λάρισας. Ο γιος μου παίζει μπάσκετ αφού τρελάθηκε με το ποδόσφαιρο και όταν πήγε στον Ολυμπιακό, τον έβριζαν στα Αλβανικά…»

Δηλαδή, τι εννοείτε;
«Έπαιζε σέντερ φορ στην Ακαδημία του Γαλάκου και επειδή ήταν καλός, τον ζήτησε ο Ολυμπιακός. Πήγε εκεί, αλλά η Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι γεμάτη Αλβανάκια και τον έβριζαν οι συμπαίκτες του στα Αλβανικά, για κάποιο λόγο. Ήθελε να τους πλακώσει και να φύγει, αλλά μια μέρα μου είπε ότι δεν μπορεί άλλο εκεί, θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και θα ασχοληθεί με το μπάσκετ. Αυτό λοιπόν θα κάνει και ήδη παίζει στην ομάδα της περιοχής της κατοικίας».

Αναφορικά με την συνεδρίαση της Superleague (03/08) και την κόντρα με τον Χρήστο Πανόπουλο: «Είναι κρίσιμη συνεδρίαση και θα επανέλθω γιατί δεν πήγα στην προηγούμενη που έγινε. Ήρθαμε σε μια κόντρα με τον Πανόπουλο μέσω του διαδικτύου. Για τα φιλάκια που είπε, αν το είπε σε μένα είναι κακό. Τα φιλάκια είναι για τα κοριτσάκια, όταν δίνει φιλάκια στα αγοράκια μπορεί να σκεφτούν περίεργα κάποιοι, ειδικά όταν τα αγοράκια είναι από την Πετρούπολη και εσύ φοράς και κόκκινα παντελόνια, ακόμα χειρότερα…  Ο Πανόπουλος είναι άντρας, τι συζητάμε τώρα, καλαμπούρι κάνουμε. Εγώ το πήρα για αστείο, είναι ωραίος τύπος ο Χρήστος, αλλά το ποδόσφαιρο το ανακάλυψε μεγάλος. Όταν το ανακαλύπτεις μεγάλος και έχεις και  λεφτά, είναι επικίνδυνος συνδυασμός. Έπαιζε πόλο στο Καλαμάκι και δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, όταν αποφάσισε να αγοράσει την Ξάνθη, ασχολήθηκε με το άθλημα, πολύ αργά. Εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο, αυτός πόλο. Μακάρι όμως, να υπήρχαν πολλοί σαν τον Πανόπουλο και με τα ελαττώματά του.
Όσο για την πρόταση που έκανε, συμφωνώ απόλυτα. Πρότεινε να πάρουμε τα λεφτά του Σαββίδη εμείς οι «μικροί» και να πάρουμε και τα λεφτά της ΕΡΤ και να φτάσουμε σε έναν συμβιβασμό. Η πρότασή του με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και θα την υποστηρίξω, γιατί θα πάω στο συμβούλιο».