Βαθμολογία

Ραφαήλ Τσουράκης: «Σας ευχαριστώ για όσα μου δώσατε»

Ο Παρασκευάς - Ραφαήλ Τσουράκης μπορεί να έφυγε για την Ιταλία και την Cestistica Ostuni, αλλά δεν ξέχασε την Λάρισα τους ανθρώπους που τον βοήθησαν και την παλιά του ομάδα ΓΣΛ 1928 και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , είπε το δικό του ευχαριστώ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:"ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 1928 Αυτή η κοινοποίηση δεν είναι μόνο για εσάς ως ομάδα αλλά και για εμένα και όλους όσους με στηρίζουν στην έως τώρα  καριέρα μου (οικογένεια και φίλους) !

Σας ευχαριστώ για όσα μου δώσατε και ανυπομονώ να ξαναπαίξω και να παλέψω για την ομάδα μου και τη φανέλα #17 μου! Επίσης μπορεί να μην έμεινα στην ομάδα, ενώ ξέρω πως και εγώ ήθελα, αλλά και εσείς! Ωστόσο χαίρομαι πάρα πολύ που καταλάβατε τα θέλω μου και τις ανάγκες μου και ακούσατε τον λόγο που ήθελα να φύγω και το σεβαστήκατε κυρίως!

Δεν είναι αντίο λοιπόν αυτό μεταξύ μας και το ξέρουμε εμείς πολύ καλά! Θα μου λείψουν τα πάντα από τη Λάρισα αλλά κυρίως το γήπεδό μου, ο κόσμος μας και οι άνθρωποι για τους οποίους έπρεπε να βγω έξω στο παρκέ και να παλέψω!

Σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου μια υγιές χρονιά με πολλές επιτυχίες και να κατακτήσετε τους στόχους σας ως ομάδα! Θα γυρίσω όπως υποσχέθηκα να σας βοηθήσω μόλις τελειώσει η σεζόν μου με την καινούργια μου ομάδα #CestisticaOstuni όπου δεν μπορώ να σας κρύψω ότι δεν θέλω να τελειώσει γρήγορα! Θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα και να κόψουμε το δίχτυ και να πάρουμε το πρωτάθλημα πράγμα που πέρσι η ομάδα μου το είχε στερηθεί από την νικήτρια και πρωταθλήτρια Ιταλίας του πρωταθλήματος μου. Ελπίζω να καταφέρω το στόχο μου στην Ιταλία και να γυρίσω πρωταθλητής! Κυρίως όμως να γυρίσω καλύτερος, δυνατότερος και πιο ήρεμος για να σας βοηθήσω! Μέχρι τότε καλή χρονιά από τον πλέον Ιταλό Μαφιόζο Κρητικό σας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα και κυρίως για την στήριξη σας! See you soon! Stay tuned!  Κωστας Δασταβριδης Telios Panos"