Βαθμολογία

Πάει για «μπαμ» με Καλλέ ο Ερμής Αγιάς

Ο Ερμής Αγιάς θέλει να «χτίσει» ένα δυνατό σύνολο ενόψει Α2 και μετά τους Ρεντίκα και Λόλα, θέλει να κάνει ακόμα ένα δυνατό βήμα, κάνοντας δικό του τον Νίκο Καλλέ. Ο έμπειρος σέντερ την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Α1 με την φανέλα των Τρικάλων, βοηθώντας στην παραμονή της ομάδας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί εκτός των άλλων και στον ΠΑΟΚ.

Ο Καλλές βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Ερμή και εάν αυτές καρποφορίσουν, τότε το σύνολο του Γρηγόρη Γιασάρη, θα έχει ένα εξαιρετικό δίδυμο κοντά στο καλάθι με τους Καλλέ και Λόλα.

Κοντά στον Ερμή ο Ρεντίκας!

Ένας από τους πιο ουσιαστικούς κοινοτικούς της περασμένης σεζόν ετοιμάζεται να αλλάξει φανέλα αλλά να παραμείνει στην ελληνική Α2. Ο λόγος για τον Ντοβίντας Ρεντίκας που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον νεοφώτιστο Ερμή Αγιάς.

Η ομάδα της Λάρισας που ήδη έχει αποκτήσει τον Δημήτρη Λόλα θέλει τον Λιθουανό που προέρχεται από μία φεμάτη σεζόν με τον Αρκαδικό (16,1π., 4,1ριμπ., 4,1 ασ. σε 27 αγώνες). O 25χρονος είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της χώρας του και αγωνίζεται στην περιφέρεια.