Βαθμολογία

Σε κυκλοφορία τα Εισιτήρια Διαρκείας του Ερμή Αγιάς

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερμής Αγιάς, γνωστοποιώντας πως ξεκίνησε η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας των ομάδων.

Δείτε αναλυτικά:

Ο Γ.Σ Ερμής Αγιάς ανακοινώνει την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, στην οποία ο σύλλογος μας θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης. Η μεγαλύτερη διάκριση που πέτυχε ο σύλλογος μας είναι η συμμετοχή του σε αυτή την κατηγορία. Σε αυτή την ιστορική συγκυρία ο Ερμής Αγιάς θα αγωνιστεί και στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας εκτός από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους  με μικρό κόστος να παρακολουθήσουν τους 15 εντός έδρας αγώνες του Ερμή στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς και τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος που πιθανόν να προκύψουν. Επίσης οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν  όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις της ομάδας και να συμμετέχουν σε κληρώσεις δώρων που θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα εισιτήρια διαρκείας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ του Ερμή Αγιάς καθώς και από δύο σημεία στην Αγιά, το κατάστημα Γεωργικών Προιόντων  του κ.Ριζούλη και από το Φαρμακείο της κας. Τσότσα στην Αγιά.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας του Ερμή Αγιάς, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην ιστορικότερη αθλητική στιγμή της Αγιάς, στην ιστορικότερη στιγμή του συλλόγου για να στηρίξουμε την ομάδα των διακρίσεων.

Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ Α2 …!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!