Βαθμολογία

Δασταυρίδης: «Η συμφωνία τελείωσε και οι μετοχές μεταβιβάζονται σε εμάς»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΓΣΛ Κώστας Δασταυρίδης, ο οποίος με τη δική του τοποθέτηση ξεκαθάρισε το πως ακριβώς έχουν τα πράγματα σχετικά με την εξαγορά του Φάρου Κερατσινίου.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Έχουν γίνει δηλώσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Χθες πέσανε οι υπογραφές και έγινε η συμφωνία η οποία εδώ και 15 μέρες επιδιώξαμε. Στην πρώτη συνάντηση της ΕΣΑΚΕ εκπροσωπήθηκε η ομάδα μας και δηλώθηκε ότι ο Φάρος θα παίξει στη Λάρισα.

Υπάρχει μια διαδικασία. Την άνοδο την πήρε ο Φάρος. Η ομάδα αποδέχθηκε ότι του χρόνου συμμετέχει στην Α1 και έδωσε το στίγμα ότι θα αγωνίζεται σε γήπεδο της Λάρισας. Αυτή τη σύσταση της ΚΑΕ την κάνει ο ΓΣΛ. Ο ΓΣΛ συμφώνησε με τον Φάρο ότι εξαγοράστηκε ο Φάρος από τον Γυμναστικό. Συστήνεται η ομάδα ως Φάρος, μεταφέρεται η ΚΑΕ στη Λάρισα και με βάση τη Γενική Συνέλευση αλλάζουμε την επωνυμία της ομάδος.

Πριν από λίγο ήμουν με δικηγόρους και γίνεται η σύσταση της ΚΑΕ με έδρα τη Λάρισα και αλλάζουμε την επωνυμία της ομάδας.

Απλά η ομάδα αυτή μεταφέρεται στη Λάρισα και διοικείται από τον Γυμναστικό. Η συμφωνία τελείωσε και οι μετοχές μεταβιβάζονται σε εμάς. Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για η Λάρισα, καθώς θα έχει πλέον ομάδα στην Α1. Θέλουμε να έχουμε όλο τον κόσμο μαζί μας να σταματήσει η παραπληροφόρηση. »