Βαθμολογία

Δασταβρίδης: «Να αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια»

Νέα δεδομένα στο λαρισινό μπάσκετ έχει φέρει η αγορά του ΑΦΜ του Φάρου Κερατσινίου από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας και την επιστροφή των Λαρισαίων στη Basket League.

Μια εξέλιξη θετική για το λαρισινό μπάσκετ και για την οποία μίλησε ο πρόεδρος του Γυμναστικού Κώστας Δασταβρίδης. Ο ισχυρός άνδρας των "πράσινων" αναφέρθηκε στη σύσταση της ΚΑΕ και την προσπάθεια μεταφοράς της έδρας στη Λάρισα, ενώ τόνισε σχετικά και με την οργάνωση της ομάδας και τις εργασίες στο γήπεδο.

Τέλος δήλωσε και για τα πλεονεκτήματα της επιστροφής στην κορυφαία κατηγορία της χώρας και την παρουσία μεγάλων ονομάτων στο πρωτάθλημα και παικτών από το NBA, ζητώντας παράλληλα και την στήριξη από την κοινωνία της Λάρισας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Δασταβρίδη:

«Την άλλη εβδομάδα θα υπάρχει η πρώτη φάση ίδρυσης της ΚΑΕ, κάτι που σημαίνει θα γίνει το καταστατικό ίδρυσης της εταιρείας, η ίδρυση της ΚΑΕ με όλες τις προϋποθέσεις και θα αιτηθεί από το υπουργείο εμπορίου η μεταφορά της έδρας στη Λάρισα. Έτσι θα συσταθεί γενική συνέλευση των μετόχων και όλο αυτό θα προσαρμοστεί στη δική μας ονομασία.

Στο σημείο εκείνο αρχίζει και η οργάνωση του ΓΣΛ δηλαδή ο προπονητής, η ομάδα και η στελέχωση της ΚΑΕ. Ελπίζουμε να ολοκληρωθούν και οι εργασίες στο γήπεδο και αυτό να είναι έτοιμο. Μέσα στο μήνα αναμένεται να ολοκληρωθούν και το γήπεδο να πληρεί τις προδιαγραφές για αγώνες Basket League.

Σαν διοίκηση του Γυμναστικού πιστεύουμε ότι δίνεται η άνεση στους συμπολίτες μας ώστα να μπορούν να χαρούν επαγγελματικό μπάσκετ. Οι προθέσεις της διοίκησης είναι να λειτουργήσουμε με κοινωνική πολιτική πιστεύοντας πως τα παιδιά θα μπορούν να έρχονται στο γήπεδο να δουν από κοντά τα είδωλα τους, μεγάλους παίκτες του NBA. Θέλω οι συμπολίτες να αγκαλιάσουν την όλη προσπάθεια και να μας βοηθήσουν ώστε να είμαστε σωστοί σε όλο το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να έχουμε μια σεβαστή ομάδα καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

* Σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία της ομάδας του Γυμναστικού θα λάβει χώρα στο εξωτερικό, αν και τα πάντα θα γίνουν γνωστά εντός των επόμενων ημερών.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ