Βαθμολογία

Στα μικροσκόπιο ο Αστέρας Τρίπολης...

Αναμέτρηση υψίστης σημασίας φιλοξενεί αύριο Τετάρτη (5/4 17:15), το ΑEL FC ARENA.

ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης συνεχίζουν αυτόν τον «αγώνα επιβίωσης» στη Σούπερ Λιγκ, όντας πλέον αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Με τους μεν γηπεδούχους να έχουν 24 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους 23 (Λεβαδειακός 22, Ηρακλής 19), καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως ο νικητής της επικείμενης αναμέτρησης στη Λάρισα, αποκτά αυτομάτως τον χαρακτηρισμό του φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Στάϊκου Βεργέτη, προέρχεται από το ισόπαλο εκτός έδρας αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό. Στο Αγρίνιο, οι Τριπολιτσιώτες θα μπορούσαν να... χάσουν και να κερδίσουν. Έχοντας εμφάνιση ομάδας που «κυνηγά» διακαώς τους βαθμούς, ο Αστέρας είχε τις ευκαιρίες του να φύγει με το διπλό κυρίως προς το τέλος της αναμέτρησης, αλλά ο εξαιρετικός Κυριακίδης του Παναιτωλικού δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο να συμβεί.

Το γκολ του Ρέι από πλευράς γηπεδούχων, ισοφάρισε ο Μάσα. Αμφότερα τα δύο γκολ μπήκαν με εκτελέσεις φάουλ, κάτι που πρέπει προϊδεάζει τους «βυσσινί» όσον αφορά και τις στατικές φάσεις που θα παραχωρήσουν στους Αρκάδες στην αυριανή (5/4) αναμέτρηση.

Μάσα (πρώτος σκόρερ της ομάδας με 6 γκολ) και Στανισάβλιεβιτς άλλωστε είχαν κάνει... διαγωνισμό στις εκτελέσεις φάουλ και η κάμερα του καναλιού του Αστέρα Τρίπολης κατέγραψε τις στιγμές.

">http://

Στα θετικά για τον τεχνικό του Αστέρα, συγκαταλέγεται η -μετά από έξι μήνες- επιστροφή του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Ο Ιγκλέσιας συνάμα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Σοβαρά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει σε όλα τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας του.

Επιμέλεια: Μιχάλης Ιωαννίδης