Βαθμολογία

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-3

Σε μια ανεπανάληπτη αναμέτρηση τόσο λόγω του εύρους του σκορ, αλλά και της εξέλιξης του αγώνα, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με σκορ 2-3.

Στο 24' ο Βιγιαφάνιες βρήκε με κάθετη τον Μπεργκ από δεξιά μέσα στην περιοχή, εκείνος έκανε το γύρισμα, ο Βράνιες -στην προσπάθειά του να διώξει- έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κλωναρίδης έκανε με πλασέ το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Βιγιαφάνιες πέρασε νέα κάθετη, αυτή τη φορά στον Εμποκού, ο Κογκολέζος τράβηξε την άμυνα πάνω του με μια ενέργεια, την κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον Μπεργκ και εκείνος με πλασέ έκανε το 2-0!

Στο 61' ο Χριστοδουλόπουλος μείωσε για την ΑΕΚ σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 77' ο Μάνταλος άνοιξε στον Χριστοδουλόπουλο αυτός έκανε τη σέντρα και ο Πέκχαρτ στο δεύτερο δοκάρι με προβολή έκανε το 2-2.

Τέλος, σε μια αντεπίθεση ο Λέτο έκοψε τη μπάλα στον Λουντ από αριστερά, ο Λαμπρόπουλος έχασε τον Μπεργκ και μετά από τη σέντρα που βγήκε ο Σουηδός από την καρδιά της μικρής περιοχής έκανε στο 90΄ με προβολή το 3-2 για τους φιλοξενούμενος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (63' Μπακασέτας), Αϊντάρεβιτς (46' Πέκχαρτ), Μάνταλος, Πατίτο (46' Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (86' Μπουμάλ), Κλωναρίδης (68' Λέτο), Εμποκού (68' Λουντ), Μπεργκ.