Βαθμολογία

Ίβιτς: «Δίκαιη νίκη...»

Στη δίκαιη νίκη της ομάδας του στάθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα κόντρα στην ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:
 
Για τον αγώνα, σχολίασε:

«Δίκαια κερδίσαμε γιατί δεν απειληθήκαμε εκτός από μια φάση στο δεύτερο μέρος. Δεν με ευχαριστεί όμως η εμφάνιση γιατί ξέρω πως μπορούμε να παίζουμε καλύτερα. Σίγουρα τώρα στο τέλος, αυτό που ενδιαφέρει είναι οι νίκες και κυρίως να μην έχουμε τραυματισμούς και απώλειες λόγω καρτών. Κρατάω τη νίκη και μπροστά μας κοιτάμε το δύσκολο πρόγραμμα».
 
Για την αλλαγή του Ενρίκε, είπε:

«Είναι ένας παίκτης που ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο και ακόμη "ψάχνεται" δηλαδή προσπαθεί να δείξει το κάτι παραπάνω. Προσπαθώ να τον συμβουλεύσω ότι αυτό που πρέπει να κάνει ειναι να βοηθήσει την ομάδα. Στο αμυντικό κομμάτι για παράδειγμα είχαμε πρόβλημα από την πλευρά του».
 
Για την παρουσία του Μπρκιτς αλλά και του Κίτσιου, ανέφερε:

«Σε ότι αφορά τον Μπρκιτς, δεν έπαιξε πολλά ματς, ήθελα να του δώσω την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τον Γλύκο από τον οποίο είμαι ευχαριστημένος. Το αν ο Μπρκιτς θα πάρει ευκαιρία την Τετάρτη θα το δούμε, είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του. Σε ότι αφορά τον Κίτσιου, ξέρετε ότι είναι μπακ, αλλά μπορεί να παίζει και στο χώρο του κέντρου. Πολλές φορές αυτό εξαρτάται και από τον αντίπαλο και τη ροή του αγώνα».
 
Για το αν ο ΠΑΟΚ έκανε προετοιμασία στη διακοπή ενόψει πλέι οφ και Κυπέλλου, τόνισε:

«Εμείς έχουμε διπλό στόχο σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Εμείς δουλέψαμε και για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ. Απλά έλειπαν αρκετοί παίκτες από τις προπονήσεις. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Μέχρι το ματς για το Κύπελλο, έχουμε άλλους δυο αγώνες για το Πρωτάθλημα που είναι επίσης σημαντικοί».