Βαθμολογία

Κέρκυρα - Ηρακλής 0-3

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 πέτυχε σήμερα (2/4) ο Ηρακλής απέναντι στην Κέρκυρα εκτός έδρας για την 26η αγωνιστική της Super League.

Οι "κυανόλευκοι" παρά τα ουκ ολίγα οικονομικά προβλήματα αποδεικνύουν στο γήπεδο ότι δεν πέσουν αμαχητί και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουν την κατηγορία έτσι εύκολα. Με την νίκη έφτασαν τους 19 βαθμούς και πλέον όλα τα λεφτά είναι το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο.

Ο Γηραιός καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη με τα τέρματα του Λεοζίνιο (35') που εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Αραμπατζή και πέντε λεπτά αργότερα ο Δώνης από πάσα του σκόρερ του 0-1 πέτυχε με σουτ το 0-2. Στην επανάληψη ο Κούρος στο 76' έκανε το τελικό 0-3 σε μια μεγάλη νίκη των "κυανολεύκων".

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμες, Ιωάννου, Βενέτης, Ντιόγκο (61' Κόντος), Σιόντης, Νίκιτς (73' Ζορμπάς), Γεωργίου, Κέβιν (77' Γεωργακόπουλος), Επστάιν, Τουράμ.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κούρος, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (84' Ζιαμπάρης), Δώνης, Τζανετόπουλος, Λεοζίνιο (66' Γροντής), Στάμου, Περόνε (71' Μπαστακός).