Βαθμολογία

Πανιώνιος - Ατρόμητος 2-1

Εκπληκτικός για ακόμα μια αγωνιστική ο Πανιώνιος νίκησε σήμερα (2/4) με 2-1 τον Ατρόμητο στην Νέα Σμύρνη για την 26η αγωνιστική της Super League.

Οι "κυανέρυθροι" με τέρματα των Μασούρα και Μπεν πήραν την νίκη και παραμένουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς, με τον Ατρόμητο να παραμένει στους 35 και στην όγδοη θέση ισόβαθμος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς άνοιξε το σκορ στο 26' με βολέ του Μασούρα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μασούντ και ασταθή απόκρουση του Κυριακίδη, με τον Μπεν να κάνει το 2-0 στο 52' ύστερα από κάθετη του Μασούντ. Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει στο 66' με δυνατό σουτ του Ντιγκινί.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (83' Ταπόκο), Μασούντ, Μασούρας (75' Σαββίδης), Γεσίλ (67' Λάμπρου).

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (67' Πλατέλλας), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Παντελιάδης, Μανιάτης (83' Ντάουντα), Μπάγκα (59' Τόνσο), Κυριακίδης, Ούμπιντες, Ντιγκινί, Λε Ταλέκ.