Βαθμολογία

Ντόστανιτς: «Συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας»

Ήττα που τη φέρνει με την πλάτη στον τοίχο γνώρισε από τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (1/4) η Βέροια, η οποία είναι αναγκασμένη στα τελευταία τέσσερα ματς της να κάνει την υπέρβαση για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς στη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε χαζά τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είπε πως θα μπορούσαν οι παίκτες του να έχουν τελειώσει καλύτερα κάποιες αντεπιθέσεις που έβγαλαν. Αναλυτικά:

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Υπήρχε νευρικότητα, υπήρχε πάθος. Απ' την αρχή του αγώνα νομίζω πως μπήκαμε πάρα πολύ καλά, κοντρολάραμε το παιχνίδι, ενώ θα μπορούσαμε να τελειώσουμε καλύτερα δύο-τρεις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεχθήκαμε δύο χαζά γκολ. Το κρίσιμο σημείο ήταν μετά την ισοφάριση. Δεν έπρεπε να δεχθούμε τόσο γρήγορα το δεύτερο γκολ.

Μετά το 2-1 πέσαμε ψυχολογικά, αλλά παρ' όλα αυτά προσπαθήσαμε. Δεν μπορώ να καταλογίσω κάποια ευθύνη στα παιδιά, καθώς τα έδωσαν όλα. Συνεχίζουμε το δύσκολο έργο. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για τη νίκη. Απ' την στιγμή που έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια και μαθηματικές ελπίδες, δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα της Βέροιας: «Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Το πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι πάρα πολύ δυνατό φέτος. Όλα μπορούν να συμβούν, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε και να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Στα εναπομείναντα παιχνίδια πρέπει να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι για να πάρουμε αποτελέσματα».