Βαθμολογία

Καρέ προβλημάτων στον Ατρόμητο

Με μεγαλύτερο κίνητρο την αντιπαλότητα που υπάρχει με τον Πανιώνιο πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος την Κυριακή (2/4) θέλοντας ένα θετικό αποτέλεσμα κυρίως για λόγους γοήτρου από τη στιγμή που βαθμολογικά δεν κυνηγά κάτι επί της ουσίας.

Η προετοιμασία των Περιστεριωτών ολοκληρώθηκε το Σάββατο (1/4) με απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή από τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Μπρίτο, Ν. Παπαδόπουλος, Βασιλείου, Κατράνης έμειναν εκτός και θα προπονηθούν την Κυριακή (2/4) με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη, όπως και ο νεαρός Τσατσόπουλος. Ο τελευταίος είχε συζήτηση με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή κρίνοντας ότι είναι καταπωνημένος από τα ματς με την Εθνική Νέων.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κοντοές, Παντελιάδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Γκουγκούδης, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Τόνσο, Κυριακίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντάουντα, Μανιάτης, Κιβρακίδης, Ντιγκινί.