Βαθμολογία

Λεβαδειακός - Βέροια 3-1

Νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή στην Super League πέτυχε σήμερα (1/4) η ομάδα του Λεβαδειακού απέναντι στην Βέροια με 3-1 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ψυχωμένη ομάδα του Χριστόπουλου έφτασε στην νίκη παρότι είδε την Βέροια να ισοφαρίζει το αρχικό προβάδισμα και με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε την νίκη φτάνοντας τους 22 βαθμούς, με την ομάδα του Ντόστανιτς να παραμένει στους 16 και δύσκολα θα προλάβει πλέον το τρένο της παραμονής.

Ύστερα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, ο Μιλιάζες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που αμφισβήτησε η Βέροια, έκανε το 1-0, όμως οι Μακεδόνες στο 71' έφεραν το ματς στα ίσια με κοντινή προβολή του Καπετάνου. Οι Στερεοελλαδίτες έφτασαν έξι λεπτά αργότερα στο 2-1 με τον Βασιλείου, ενώ το τελικό 3-1 πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Γιακουμάκης.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Σουμπίνιο (71’ Καραμπουέ), Γιουσούφ (89’ Καραχάλιος), Βασιλείου (86’ Γιακουμάκης).

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Ασίγκμπα, Καλί, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας (82’ Μίλιεβιτς), Τόμας, Τόνι Κάλβο, Σαρπόνγκ, Στόιτσεφ (66’ Κωνσταντινίδης), Καπετάνος.