Βαθμολογία

Η αποστολή του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Βλάνταν Ιβιτς ενόψει ΑΕΛ με τον Σέρβο τεχνικό να μην υπολογίζει για διαφορετικούς λόγους στους Τσίμιροτ, Κάμπος, Πρίγιοβιτς, Ουάρντα, Κρέσπο και Πέλκα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Χωρίς τους τιμωρημένους Τσίμιροτ, Πέλκα, Κρέσπο, Κάμπος, τον τραυματία Πρίγιοβιτς και τον Ουάρντα που επέστρεψε σήμερα από τις διεθνείς υποχρεώσεις με την Εθνική Αιγύπτου.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν αφιερωμένη στην τακτική εν όψει του αγώνα με την ΑΕΛ που σηματοδοτεί την επανέναρξη των υποχρεώσεων για τη Super League.  Παράλληλα, οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν στην αντιμετώπιση και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε μέρος της προπόνησης και συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά, αλλά σε ρυθμούς επανένταξης, ενώ ο Ουάρντα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Πούγγουρας, Κάνιας, Κάτσε, Σάκχοφ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Αθανασιάδης, Κουλούρης.