Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (1/4) αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο την Ξάνθη στο "Ζωσιμάδες" για την 26η αγωνιστική της Super League.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ξάνθη έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην πέμπτη θέση την ΑΕΚ καθώς έφτασε τους 41 βαθμούς, έναντι 43 της Ένωσης συν ένα παιχνίδι περισσότερο. Στον αντίποδα ο αδιάφορος ΠΑΣ με την ισοπαλία έφτασε τους 35 βαθμούς και ισοβαθμεί με Ατρόμητο.

Η Ξάνθη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα όταν ο Βασιλακάκης σε αντεπίθεση βγήκε απέναντι από τον Πασχαλάκη τον οποίο πλάσαρε για το 0-1, με τον "Άγιαξ" της Ηπείρου να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με κοντινό σουτ του Ζάιρο. Η θρακιώτικη ομάδα τελείωσε με 10 παίκτες το ματς λόγω αποβολής του Λισγάρα στο τελευταίο λεπτό του εξτρά χρόνου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Μπέριος (82' Νικολιάς), Τζημόπουλος (30' λ.τ. Κοζορώνης), Γιάκος, Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Κόντε, Ακόστα.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές (75' Ράνος), Σολτάνι (55' Πιτσέλι), Λουσέρο, Βασιλακάκης (83' Μεχία), Γουάλας, Λάζιτς, Λισγάρας.