Βαθμολογία

Απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες του ο Μπεργκ

Ξεχωριστή ημέρα ήταν η Παρασκευή (31/3) για τον Μάρκους Μπεργκ, καθώς ο Σουηδός άσος πήρε τα βραβεία του για την ανάδειξή του σε ΜVP της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως και για το καλύτερο γκολ που ήταν αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο φορ των «πράσινων», λοιπόν, ήταν περιχαρής, αν και δεν παρέλειψε να τονίσει στις δηλώσεις του ότι οι διακρίσεις του αποτελούν προϊόν ομαδικής δουλειάς. «Πάντα είναι τιμητικό όταν βραβεύεσαι, όμως δεν σημαίνει τόσα πολλά, γιατί ήταν ομαδική δουλειά. Στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η ομάδα. Πηγαίνουμε καλά τους τελευταίους μήνες και είμαι χαρούμενος που μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι», ανέφερε ο Μπεργκ στη Νova.

Eνώ για το αν περιμένει ένα μεγαλύτερο τρόπαιο στο τέλος της σεζόν, τόνισε: «Το ελπίζω. Ήταν καλοί οι τελευταίοι μήνες για μένα και την ομάδα. Ανυπομονώ να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν».

Τέλος, σχετικά με το γκολ που έβαλε ενάντια στον Ολυμπιακό, σημείωσε: «Δεν έχω σκοράρει πολλά γκολ έξω από την περιοχή. Ήταν ένα όμορφο γκολ. Ένα δύσκολο σουτ, ένα καλό χτύπημα και είχα την τύχη να το κάνω καλά, κάτι που έκανε δύσκολη την προσπάθεια του τερματοφύλακα».