Βαθμολογία

Αφαίρεση έξι βαθμών στον Ηρακλή!

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (31/3), το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επέβαλε στον «Γηραιό» ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών.

Αιτία οι οφειλές της ομάδας προς τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Λαδά και Μιχάλη Μπουκουβάλα. Βέβαια, η συγκεκριμένη απόφαση μπορεί να μην ισχύσει αν η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης καλύψει τα χρωστούμενα, εντός 3 ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».