Βαθμολογία

Πούλησε την παρθενιά της για 2,3 εκατ. ευρώ

Το είχε βάλει στόχο και τα κατάφερε. Η Αλεξάντρα Κέφρεν έγινε η πρώτη γυναίκα που έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της και κατάφερε να την πουλήσει για 2,3 εκατ. ευρώ.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η ανήλικη τότε κοπέλα από τη Ρουμανία είχε εκφράσει δημόσια την απόφασή της να πουλήσει την παρθενιά της, με τους γονείς της να μην έχουν ιδέα. Όταν το έμαθαν, την απείλησαν πως δεν θα τους ξαναδεί.

Η Αλεξάντρα, ωστόσο, το έκανε πράξη και απευθύνθηκε σε γερμανικό γραφείο συνοδών όπου θα της έβρισκε τον άνδρα που θα έδινε τα περισσότερα. Μάλιστα, από τη συμφωνία το γραφείο θα έπαιρνε το 20%.

«Δεν ήθελα μετά την πρώτη μου βραδιά να προκύψει μια σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος λογικά θα με παρατούσε και θα με πλήγωνε. Με τα λεφτά αυτά θα μπορέσω να σπουδάσω στην Αγγλία», είπε σε εκπομπή και πρόσθεσε: «Θα πάμε για δείπνο σε ένα ξενοδοχείο της Γερμανίας, και ύστερα θα κάνουμε σεξ. Ανυπομονώ γιατί έχω περιέργεια να δω πως είναι». Ο άνδρας βρέθηκε και πρόκειται για έναν επιχειρηματία από το Χονγκ Κονγκ ο οποίος θα πληρώσει 2,3 εκατ. ευρώ για μια νύχτα με το κορίτσι.