Βαθμολογία

Στην ΕΠΟ ο Σπανός

Τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί επισκέφθηκε σήμερα (29/3) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός.

Ο ισχυρός άνδρας της αθηναϊκής ομάδας βρέθηκε εκεί προκειμένου να εκφράσει τα παράπονα του για την διαιτησία στα παιχνίδια της ομάδας του και την αντιμετώπιση της από αυτή με τα στελέχη της Ομοσπονδίας να παραπέμπουν τον πρόεδρο του Ατρόμητου στον Κώστα Κουτσοκούμνη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ κ. Ιωάννη Δρόσο και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Νικόλαο Μπάρτζη. Σε εγκάρδιο κλίμα τους γνωστοποίησε τα παράπονα της ομάδας μας από τη διαιτησία συνολικά για όλη τη φετινή σεζόν καθώς και ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις των Υπεύθυνων της ΚΕΔ/ΕΠΟ κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί τους για τη διασφάλιση της ισονομίας και του «50-50%» που αποτελεί απαρέγκλιτη αρχή μας.

Στον πρόεδρο του Ατρόμητου διεμηνύθη ότι Υπεύθυνος για τα θέματα της Ελληνικής Διαιτησίας είναι ο επιτετραμμένος της FIFA για την Ελλάδα κ. Κώστας Κουτσοκούμνης και ως εκ τούτου θα του γνωστοποιήσουν άμεσα τα παράπονα μας. Επιπλέον δόθηκε η δέσμευση από την πλευρά της ΕΠΟ ότι θα οριστεί ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον Κύπριο αξιωματούχο μόλις προγραμματίσει να επισκεφθεί πάλι την Ελλάδα».