Βαθμολογία

Πλεξίδας: «Δεν θα εμπλακώ με τον Ηρακλή…»

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΕΞΙΔΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗ.

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας, πριν λίγες μέρες αθωώθηκε, για την υπόθεση της «πλαστής εγγυητικής». Φανταστείτε τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι, μία εταιρεία με κύκλο εργασιών 100 εκατομμυρίων ευρώ να …μην μπορεί να εκδώσει εγγυητική επιστολή 100 χιλιάδων ευρώ. Οι μάσκες όμως πέσαν και η απόφαση του δικαστηρίου έρχεται έστω και μετά από αρκετά χρόνια να δικαιώσει τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Τρίκαλα.

Σε ότι δε αφορά τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στα εσωτερικά της ΠΑΕ Ηρακλής, οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν. «Είναι γνωστό πως ο Βαγγέλης Πλεξίδας λατρεύει το ποδόσφαιρο, είναι πραγματικά η μεγάλη του «αρρώστια.»

Ο ίδιος, γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ηρακλής είναι σπουδαία ομάδα, με πολύ κόσμο που τον λατρεύει, κόσμο, που είναι έτοιμος να κάνει μεγάλες θυσίες για την αγαπημένη του ομάδα. Εύχεται δε, να πάνε όλα καλά και να βρεθεί μία καλή και μόνιμη λύση για τον Ηρακλή αφού αυτό αξίζει σε ομάδες με τόσο μεγάλη ιστορία και αγώνες. Ο ίδιος, έγινε πρόεδρος στην ομάδα της γενέτειρας του, τα Τρίκαλα, αλλά και σε μία άλλη ομάδα με τεράστια ιστορία και τίτλους, που την αγάπησε με πάθος κι ας έφυγε με ανορθόδοξο τρόπο, την ΑΕΛ.

Οι δύο αυτές ομάδες που λάτρεψε πραγματικά, έχουν διοίκηση, Δ.Σ. και Πρόεδρο. Ο ίδιος δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να εμπλακεί στα εσωτερικά καμίας ομάδας, ούτε και του Ηρακλή της Θεσσαλονίκης αφού ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ πρόεδρος δεν ήτανε ποτέ και ούτε πρόκειται να γίνει.