Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Υπάρχει χώρος για να γίνει γήπεδο στην Θέρμη»

Για την δημιουργία νέου γηπέδου στην Θέρμη, αλλά και τις κινήσεις που έχουν γίνει, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm,  ο Δήμος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πριν λίγο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης μου είχε πει: Πρώτα η Σουρωτή, μετά τα Λουτρά και μετά η Θέρμη. Έτσι μου είπε κατ’ ιδίαν, έτσι μου το ανακοίνωσε χωρίς να σημαίνει ότι θα γίνει σίγουρα. Μπορεί να μετανιώσει. Αυτός αποφασίζει, αυτός επενδύει.

Η θέση μας ήταν και είναι δεδομένη. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε παρά τα εμπόδια από το κράτος να διευκολύνουμε την όλη επένδυση, γιατί ωφελεί τον τόπο και την χώρα. Μέχρι τροπολογία ψηφίσαμε.

Το ενδιαφέρον δε φαίνεται στις δηλώσεις, φαίνεται από ένα έγγραφο που να εκδηλώνει την πρόθεση για τη μίσθωση προς το Δήμο.

Έχουν γίνει και προσχέδια για το χώρο, έχει γίνει και αρχιτεκτονική προμελέτη για τις αδειοδοτήσεις.

όσο για την κουβέντα του Σαββίδη ότι μπορεί να γίνει και νεο γήπεδο στη Θέρμη, θέλω να σας πω ότι τίποτα δε λέει τυχαία ο Σαββίδης.

Σας λέω λοιπόν ότι αν αποφασιστεί από την οικογένεια του ΠΑΟΚ και από μέρους του Σαββίδη ότι θα μεταφερθεί το γήπεδο από την Τούμπα, ναι υπάρχει χώρος για να γίνει και το γήπεδο εδώ στη Θέμρη. Και για πάρκινγκ και για τα πάντα…»