Βαθμολογία

Σαββίδης: «Ώρα για πρωτάθλημα»

Την αισιοδοξία του για κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Ιβάνη Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» της Θεσσαλονίκης ότι έχει φτάσει η ώρα να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τις μάχες του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη:

 

Σε ερώτηση για τους Πόντιους ομογενείς που συνάντησε στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου είπε:

«Χάρηκα που φώναζαν "ζει ο Πόντος". Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος κουβαλάει στις ψυχές του τα συναισθήματα και τις ελπίδες και δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στην ιστορική πατρίδα του».

Σε ερώτηση για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό δήλωσε:

«Θα έχουμε τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία. Ο ΠΑΟΚ είναι παντού και παντού. Εδώ σήμερα αισθάνθηκα το απόλυτο αίσθημα της Τούμπας. Ελπίζω ότι τα παιδιά που θα αγωνιστούν και κόντρα στον Παναθηναϊκό και κόντρα στις άλλες ομάδες στο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα θα ακούσουν και θα καταλάβουν ότι χρειαζόμαστε Κύπελλο».

Τέλος σε ερώτηση για το πότε θα πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα ανέφερε:

«Η ώρα μας ήρθε ήδη. Το πιο σημαντικό είναι η πίστη και όλα θα γίνουν. Χρειάζεται υπομονή, συμβαίνουν αλλαγές και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του».