Βαθμολογία

Υποψήφιος για τη Ζάμαλεκ ο Σα Πίντο

Μέχρι την Αίγυπτο έφτασε η χάρη του Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ατρόμητου είναι μεταξύ των τριών υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Ζάμαλεκ, σύμφωνα με τα αιγυπτιακά ΜΜΕ. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα δεν επικαλούνται ρεπορτάζ, αλλά φιλοξενούν δηλώσεις του μέλους της διοίκησης Αχμέντ Μανσούρ, ο οποίος αποκάλυψε τα τρία ονόματα τεχνικών που είναι στη λίστα, για να διαδεχτούν τον Μοχάμεντ Χελμι, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον πάγκο.

Ο πρώτος στόχος της Ζάμαλεκ είναι ο Αλέν Ζιρές, ο οποίος είναι Ομοσπονδιακός προπονητής του Μάλι. «Οι διαπραγματεύσεις πηγαίνουν καλά και ο Ζιρές θέλει να συνεργαστεί μαζί μας», είπε ο Μανσούρ σε τηλεοπτικό κανάλι. «Ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο προπονητής της Μορείρενσε, Αουγκούστο Ινάσιο και ο τρίτος ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος είναι λίγο νεότερος».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο προπονητής του Ατρόμητου δεσμεύεται ως το τέλος της σεζόν, όταν και οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οπως φανερώνουν οι δηλώσεις του διοικητικού παράγοντα της Ζάμαλεκ, ο Σα Πίντο είναι τρίτος κατά σειρά και προφανώς θα στραφούν στη δική του περίπτωση, αν δεν προχωρήσουν οι άλλες δύο. Ωστόσο, δεν παύει ο κόουτς των περιστεριωτών να αποτελεί στόχο τους με ότι αυτό συνεπάγεται.