Βαθμολογία

Σίγουροι για την άδεια στον Παναθηναϊκό

Λίγες ημέρες απομένουν προκειμένου να υπάρξει κατάθεση του πλήρη φακέλου στην Επιτροπή Αδειών της ΕΠΟ εκ μέρους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μέχρι στιγμής καταβάλλεται προσπάθεια από τους «πράσινους» επί αρκετών εβδομάδες προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες με οφειλές και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία.

Μάλιστα, η τελευταία αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας καθώς σύμφωνα με σαββατιάτικο (25/03) δημοσίευμα του «Goal» έχει προκύψει συμφωνία σε 42 διακανονισμούς και απομένουν ακόμη 12, ώστε να τακτοποιηθούν όλα τα χρωστούμενα.

Στα εκκρεμή ζητήματα περιλαμβάνονται οι Σάντσεθ, Γκονζάλες, Τοτσέ, Καραγκούνης και Σεϊταρίδης. Σε αγωνιστικό επίπεδο υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό για το σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαρτίου.

Οι ποδοσφαιριστές θα επανέλθουν από τη Δευτέρα (27/03) στις επάλξεις προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (03/04, 19:30) κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ θα γίνουν μετρήσεις για τους πρώτους ώστε να διαπιστωθεί το επίπεδο που βρίσκονται από πλευράς φυσικής κατάστασης.