Βαθμολογία

Τα είπε με ΠΣΑΤ ο Βασιλειάδης

Tην ευκαιρία να συζητήσει με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ είχε την Παρασκευή (24/3) ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Η κουβέντα του πολιτικού προϊσταμένου των σπορ με τα μέλη του Συνδέσμου έγινε σε πολύ καλό κλίμα και έγινε αναφορά στα θέματα που σχετίζονται με την αποστολή και τις πρωτοβουλίες των αθλητικών συντακτών, ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως υπάρχει καλή συνεργασία, που θα πρέπει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Από πλευράς ΠΣΑΤ έγινε αναφορά και στη θεσμική κατοχύρωση του ρόλου που θα πρέπει να έχει βάσει του νέου αθλητικού νόμου, ενώ συζητήθηκε και η ημερίδα που θα διοργανώσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου για τα Αθλητικά Μέσα, κάτι που θα λάβει χώρα προσεχώς και σε συνεργασία με την ΕΣΗΕΑ.

Το «παρών» στη συνάντηση με τον Γ. Βασιλειάδη έδωσαν ο πρόεδρος Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο α' αντιπρόεδρος Θόδωρος Νταβέλος, η β' αντιπρόεδρος Χριστίνα Αμερικάνου, ο γενικός γραμματέας Φώντας Χήτας, η ταμίας Αγγελική Βύζικα, ο ειδικός γραμματέας Γιάννης Κορακής, ο αναπληρωτής ταμίας Τάσος Αντωνίνης και οι έφοροι Φάνης Σκύφτας και Δήμος Μπουλούκος.