Βαθμολογία

Αποθέωσε τον κόσμο του Ηρακλή ο Κούρος

Πολύ δύσκολη είναι η φετινή σεζόν για τον Ηρακλή, ο οποίος μάχεται για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα. Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Κούρος έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τη συμπαράσταση των οπαδών του «Γηραιού» και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Arena Press» την Παρασκευή (24/3) τους έπλεξε το εγκώμιο.

«Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Δεν είναι εύκολο να ακούει και να διαβάζει όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Δεν ξέρω πού βρίσκει τη διάθεση και τη δύναμη να έρχεται στο γήπεδο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο. Είναι η αγάπη τους, η ζωή τους αυτή η ομάδα. Έρχονται να μας βοηθήσουν όσοι κι αν είναι στο γήπεδο», είπε ο αριστερός μπακ των «κυανόλευκων».

Σε ό,τι αφορά τα εναπομείναντα παιχνίδια, τόνισε: «Όσο πάει και δυσκολεύει το πρωτάθλημα, το ξέραμε από την αρχή. Σίγουρα μπορεί να αλλάξει κάτι, το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση. Στα πόδια μας είναι.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει γιατί θα υπάρχει ξεκούραση. Αυτό μας λείπει, ξέρουμε ότι και η συνέχεια θα είναι τελικοί. Όλα τα παιχνίδια ήταν τελικοί για εμάς».

Τέλος, για τα ατελείωτα διοικητικά προβλήματα σχολίασε: «Η απουσία της διοίκησης σίγουρα παίζει ρόλο. Θα θέλαμε να είναι πιο κοντά μας. Να είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά».