Βαθμολογία

Το Γουδί η καλύτερη λύση για Παναθηναϊκό

Το Γουδί χαρακτήρισε ως την καλύτερη λύση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με δηλώσεις του στον Alpha 98.9.

Ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε επίσης και στην Λεωφόρο, το ΟΑΚΑ και την πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να το κάνει ιδιοκτησία της για τα επόμενα 99 χρόνια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του υφυπουργού Αθλητισμού:

Για το Γουδί:

«Είναι πολύ καλή λύση το Γουδή για το γήπεδο του Παναθηναϊκού από άποψη ανάπλασης, είναι ιδανική» εκτιμώντας πως δεν θα επιβαρυνθεί ο αστικός ιστός ούτε θα αφαιρεθεί κομμάτι από το άλσος. Δεν θα φτιάξει το κράτος το γήπεδο του ΠΑΟ. Υπάρχουν και τράπεζες και επενδυτές. Ο χρηματοδότης θα παίξει κομβικό ρόλο για το γήπεδο».

Για τη Λεωφόρο:

«Μετά την κατασκευή του γηπέδου, θα υπάρξει ανάπλαση. Ένας χώρος ανάσας για το σύνολο της πόλης θα γίνει».

Για τη συνάντηση που είχε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ:

«Πρέπει οι τόνοι γενικά να κρατηθούν χαμηλά. Είναι νωρίς ακόμα να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το θέμα. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία ανταλλαγής απόψεων. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας τον επόμενο μήνα».

Για το ΟΑΚΑ:

«Έχει μεγάλη ιδιομορφία. Έχει μέσα ομοσπονδίες και αθλήματα που είναι ολυμπιακά. Πρέπει να υπάρχει μια πρόνοια για τις ομοσπονδίες. Ένα πλάνο χρειάζεται που να είναι βιώσιμο. Το ελληνικό κράτος προσπαθεί να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους αθλητές του».