Βαθμολογία

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Συνεδρίασε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προκειμένου να λάβει κάποιες αποφάσεις και στις οποίες τιμωρήθηκαν οι παρατηρητές των αγώνων Ατρόμητος - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα στο "ψυγείο" θα μπουν για τους επόμενους δυο μήνες ο Ιωάννης Αποστολόπουλος που ήταν παρατηρητής στο Περιστέρι και ο Ιωάννης Στογιαννίδης παρατηρητής του ΠΑΟΚ - Ξάνθη. Παράλληλα επέβαλε και πρόστιμο στην ΠΑΕ Ατρόμητος για πειθαρχική παράβαση στην ρεβάνς με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 93/2017

Επιβάλλει στον παρατηρητή του αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 2/3/2017) Ιωάννη Αποστολόπουλο την ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα εξήντα (60) ημερών για πειθαρχική παράβαση, η οποία προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 1, 6, 7 και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Αριθμός απόφασης 94/2017

Επιβάλλει στον παρατηρητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ξάνθη (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 2/3/2017) Ιωάννη Στογιαννίδη την ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών για πειθαρχική παράβαση, η οποία προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 1, 6, 7 και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Αριθμός απόφασης 95/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών 1923 χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 §§ 1, 2 και 15 § 2 περ. α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και η οποία φέρεται ότι τελέσθηκε στις 2 Μαρτίου 2017 (αγώνας Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων).