Βαθμολογία

Μπεργκ: «Ξαναβρήκα την αυτοπεποίθηση μου στον ΠAO»

Δηλώσεις σε σουηδικά ΜΜΕ έκανε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπεργκ που τόνισε μεταξύ άλλων ότι στον Παναθηναϊκό ξαναβρήκε την αυτοπεποίθηση του.

Ο Σουηδός άσος των "πρασίνων" ανέφερε ότι από την ημέρα που πήγε στον Παναθηναϊκό όλα του βαίνουν καλώς καθώς και αγαπητός είναι στην πράσινη εξέδρα και έχει προσφέρει τα μέγιστα στο "τριφύλλι", ενώ χάρις στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε και πάλι στην εθνική της πατρίδας του.

Τέλος αναφέρθηκε και στους στόχους του που είναι να παίξει με το "τριφύλλι" στο Champions League κάτι που το θέλει πολύ και ευελπιστεί να το πετύχει με την νυν ομάδα του.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Σουηδού άσου:

«Τώρα έχουμε λιγότερα ματς και νιώθουμε ότι έχουμε τον χρόνο για να ξεκουραστούμε πνευματικά και σωματικά. Έτσι τώρα νιώθω σούπερ. Ένας απ΄ τους λόγους για τους αριθμούς μου στα γκολ είναι και ο τρόπος με τον οποίο παίζει η ομάδα απ΄ τις αρχές του νέου έτους. Έχουμε κάποιους άλλους παίκτες και είμαστε λίγο καλύτεροι επιθετικά. Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι πρόθυμοι να προσφέρουν βαθμούς, ασίστ και γκολ και όλο αυτό ήρθαν ο κύριος λόγος που άλλαξε η εικόνα μας».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και την αποχώρησή του από το Αμβούργο:

«Δεν μετάνιωσα. Νιώθω απίστευτα καλά στον Παναθηναϊκό. Δεν ήμουν ποτέ άλλοτε στην καριέρα μου στην κατάσταση όπου βρίσκομαι τώρα. Από τότε που πήγα στον Παναθηναϊκό, όλα πηγαίνουν καλά για μένα. Ξαναβρήκα την αυτοπεποίθησή μου και νιώθω πολύ πιο ήρεμος για να παίξω το παιχνίδι μου. Στην κατάσταση που βρίσκομαι τώρα και με τα γκολ που σημειώνω θέλω να κερδίσω κάτι με τον Παναθηναϊκό. Το Champions League είναι κάτι που θέλω πολύ. Θέλω να παίξω στη διοργάνωση και ευελπιστώ ότι θα το καταφέρω με τον Παναθηναϊκό».