Βαθμολογία

«Γιατί να μη μείνει ο Μασούντ;»

Μόνο λίγα δεν είναι τα ανοιχτά μέτωπα όσον αφορά τους ενδεκαδάτους παίκτες στον Πανιώνιο, αφού αρκετοί είναι εκείνοι που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν ή ολοκληρώνεται ο δανεισμός τους.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Μασούντ Σοτζέι, ο οποίος με τα θετικά του και τα αρνητικά του είναι εκ των πρωταγωνιστών. Στο δημιουργικό κομμάτι η ομάδα είναι χτισμένη γύρω από τον Ιρανό, ο οποίος στην καλή του μέρα μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του.

Οι «κυανέρυθροι» επιθυμούν να ανανεωθεί το συμβόλαιο του 33χρονου επιτελικού μέσου και εκτιμούν, μάλιστα, ότι αυτό είναι αρκετά πιθανό. «Εάν δεν του έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση από αλλού, γιατί να μη μείνει;» αναρωτιούνται και προσθέτουν ότι ο Μασούντ είναι καλά στη Νέα Σμύρνη.

Από εκεί και πέρα, με προπόνηση που έγινε στη Φυλή συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το ματς με τον Ατρόμητο με τους παίκτες να ακολουθούν πρόγραμμα με ασκήσεις ταχυδύναμης και ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη. Ατομικό ακολούθησαν και πάλι οι Ενγκόγκ και Φούντας και Αντωνιάδης.

a-sports.gr