Βαθμολογία

Απίστευτος Λίλα, βράζουν στα Ιωάννινα

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει στο παρελθόν ο Άντι Λίλα, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκει συνεχώς τρόπο για να προσελκύει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στα Τίρανα με την εθνική Αλβανίας και για μία ακόμη φορά ξέφυγε. Στο ξενοδοχείο που διαμένει δέχτηκε την επίσκεψη ενός ακραίου ιμάμη και μαζί με έναν ακόμη παίκτη, τον Αρμάντο Σαντίκου, εξομολογήθηκαν.

Κάποια στιγμή θεώρησαν σκόπιμο να κάνουν ζωντανή μετάδοση στο facebook και έτσι όσα είπαν μπορούσε να τα δει ο καθένας. Χαρακτηριστικό των όσων ακολούθησαν είναι πως ακόμη και τα αλβανικά ΜΜΕ μιλούν για ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας.

Μεταξύ άλλων ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα κοροϊδεύει τους τακτικούς αγιασμούς που γίνονται στην ομάδα, ειρωνεύεται τους ιερείς και τον Μητροπολήτη και λέει χαρακτηριστικά ότι όταν ο τελευταίος του έδωσε το χέρι, εκείνος δεν το φίλησε, αλλά το άρπαξε και το έσφιξε. Ακόμη αναφέρει ότι την ώρα του αγιασμού κρύβεται ώστε να μην πέσει πάνω του ούτε μία σταγόνα.

Υπάρχει αναφορά στον άλλοτε προπονητή του Άγγελο Αναστασιάδη περιγράφοντας μία ιστορία. Η ομάδα πήγαινε να παίξει στην Τούμπα και ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να κατευθύνει το λεωφορείο προς τη Βέροια ώστε να προσκυνήσουν σε ένα μοναστήρι. Ωστόσο, οι παίκτες ήταν ταλαιπωρημένοι και οι περισσότεροι ισχυρίζεται πως δεν ήθελαν να πάνε εκεί γιατί δεν είναι χριστιανοί.

Ο Λίλα κάνει επίσης λόγο για έναν Σενεγαλέζο συμπαίκτη του (σ.σ. μάλλον τον Κεϊτά) με τον οποίο είχαν «ομάδα προσευχής». Σε μία από τις προπονήσεις μετά από αγιασμό, ο δεύτερος σημάδευε με την μπάλα τον ιερωμένο που είχε μείνει να τους παρακολουθήσει.

Προφανώς το θέμα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και στην πόλη αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν εξοργιστεί με όσα έγιναν και ζητούν από τον ΠΑΣ Γιάννινα να... πάρει τα μέτρα του.

Προς το παρόν η ΠΑΕ τηρεί στάση αναμονής μέχρι να μεταφραστεί όλος ο διάλογος. Στη συνέχεια θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Έως τότε δεν επιθυμούν να τοποθετηθούν επισήμως.