Βαθμολογία

Ελιουνούσι: «Υποσχεθήκαμε στον κόσμο μας το νταμπλ»

Τη δέσμευσή τους ότι θα κατακτήσουν τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδας έδωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στους οπαδούς τους, όπως ανέφερε την Τετάρτη (22/3) ο Ταρίκ Ελιουνούσι.

Ο Νορβηγός εξτρέμ των Πειραιωτών μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «Avisenagder» για όσα ειπώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το βράδυ της περασμένης Κυριακής (19/3) ύστερα από την επιστροφή της αποστολής από τη Λεωφόρο, λέγοντας σχετικά: «Όταν γυρίσαμε πίσω μετά την ήττα με τον Παναθηναϊκό, μας περίμενε αρκετός κόσμος έξω από τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Κατεβήκαμε από το πούλμαν και τους μιλήσαμε. Μας μιλούσαν συνέχεια και μας ρωτούσαν για την ομάδα.

Καταλήξαμε στο πως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Θα τα δώσουμε όλα για τους στόχους που μας απέμειναν. Υποσχεθήκαμε στον κόσμο μας το νταμπλ. Είπαμε να πάρουμε το Κύπελλο και να κερδίσουμε τα ματς στο πρωτάθλημα που απομένουν».

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το πώς αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Ναι, είναι πολύ συναισθηματικοί στην Ελλάδα και δεμένοι με τις ομάδες τους. Για πολύ κόσμο ο Ολυμπιακός είναι το Νο1 στη ζωή του. Μετά έρχεται η οικογένειά του. Επομένως για εκείνους, όπως και για εμάς, ήταν σκληρό που χάσαμε από Παναθηναϊκό. Μας είπαν όμως οι οπαδοί μας ότι ήταν σωστό από πλευράς συμπεριφοράς και ότι το εκτίμησαν πολύ ότι βγήκαμε έξω και μιλήσαμε μαζί τους».

Για τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων: «Ήταν μία δύσκολη και σκληρή περίοδος για εμάς. Χάσαμε με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Τώρα κληρωθήκαμε με ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι δύο ματς που έχουμε εκεί την ευκαιρία να δείξουμε ξανά τη δύναμή μας. Στο πρωτάθλημα είμαστε μπροστά με δεύτερο τον Πανιώνιο. Πρέπει να μείνουμε όρθιοι, να επαναξιολογήσουμε τις δυνάμεις μας και να πάμε καλά στη συνέχεια».

Για την Εθνική Νορβηγίας: «Είναι καλό τάιμινγκ. Κάποιες φορές είναι καλό να αλλάζεις περιβάλλον και παραστάσεις. Νομίζω πως η παρουσία μου στην Εθνική Νορβηγίας θα μου δώσει ενέργεια και άλλον... αέρα για να γυρίσω πιο καλά πίσω στην ομάδα».

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και την εξέλιξη στην καριέρα του: «Ναι, είναι καλή. Τον τελευταίο καιρό ευτυχώς δεν είχα κάποιον τραυματισμό. Προσπαθώ να πηγαίνω όσο πιο καλά μπορώ. Έπαιξα πολύ και υπήρξαν και πολλά καλά και πετυχημένα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για μένα έως τώρα αποδεικνύεται μία πολύ καλή επιλογή».