Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα: «Κόουτς σε ευχαριστούμε»

Δεν είναι εύκολο στη σημερινή εποχή να μένει ένας προπονητής για χρόνια σε μία ομάδα και αυτό που πέτυχε ο Γιάννης Πετράκης είναι εντυπωσιακό. Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και εκείνος με μικρή καθυστέρηση τον ευχαρίστησε για όσα έχει προσφέρει.

Μπορεί ακόμη να μην υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το εάν θα συνεχίσουν μαζί οι δύο πλευρές και μετά το καλοκαίρι, όμως, οι Ηπειρώτες με ανακοίνωσή τους ξεκαθάρισαν πως στο πρόσωπο του 57χρονου βρήκαν την ποδοσφαιρική προσωπικότητα που ταίριαζε στις φιλοδοξίες τους.

Αναλυτικά: «Τους 100 αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο της ομάδας μας συμπλήρωσε την Κυριακή στην Τρίπολη ο προπονητής μας κ. Πετράκης. Τα τρία αυτά χρόνια χάρισαν σε όλους εμάς στιγμές χαράς κι επιτυχίες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή μας στο Europa League. Στο πρόσωπο του Κρητικού-Ηπειρώτη τεχνικού βρήκαμε την ποδοσφαιρική προσωπικότητα που ταίριαζε στις φιλοδοξίες μας για έναν πιο μεγάλο ΠΑΣ. Δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι που του έχουμε αναθέσει όλα αυτά τα χρόνια τον τεχνικό σχεδιασμό, προγραμματισμό και οργάνωση της ομάδας.

Κόουτς σε ευχαριστούμε».