Βαθμολογία

Γιόχανσον: «Πολύ καλύτερα με Χιμένεθ»

Σύνηθες φαινόμενο είναι στην Ελλάδα οι αλλαγές προπονητών και αυτό αποτυπώνεται φέτος και στην περίπτωση της ΑΕΚ, η οποία ξεκίνησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια, συνέχισε με τον Ζοζέ Μοράις και έχει πλέον στο τιμόνι της τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον σε Μέσο της πατρίδας του δήλωσε ότι οι αρκετές αλλαγές αποσυντόνησαν λίγο τους πάντες στην ομάδα, όμως, στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ισπανό τεχνικό της Ένωσης.

«Είναι μία περίεργη σεζόν, αφού στην Σουηδία δεν έχουμε συνηθίσει να αλλάζουμε τόσους προπονητές σε μία σεζόν. Είναι γεγονός ότι αυτό μας αποσυντόνισε κάπως, όμως όλοι βλέπουμε ότι με τον τρίτο προπονητή που έχουμε, τον Ισπανό Μανόλο Χιμένεθ τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα. Έχουμε πολύ καλύτερη απόδοση, τα αποτελέσματα έχουν βελτιωθεί και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον», είπε ο Σουηδός μέσος, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του έχοντας ενσωματωθεί στις προπονήσεις της εθνικής Σουηδίας. Οι λπηροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ενδέχεται ακόμη και να ξεκινήσει κόντρα στη Λευκορωσία.