Βαθμολογία

Βλάχος: «Ο κόσμος είχε συμπεριφορά επιπέδου Champions League»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6,έκανε ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων της «πράσινης» ΠΑΕ Σπύρος Βλάχος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνεργασία που είχε με τους αρμόδιους φορείς, ενώ παράλληλα μίλησε και για το πως προετοιμάστηκε το έδαφος προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

- Για τη συμπεριφορά του κόσμου στο ντέρμπι:

 «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και ειδικότερα τους οργανωμένους της Θύρας 13. Πρέπει να λέμε και τα καλά. Όλος ο κόσμος είχε άψογη συμπεριφορά, επιπέδου Champions League. Είναι πολύ σημαντικό που έγινε το πρώτο βήμα για να χτίσεις και τα επόμενα ματς έτσι. Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για να υπάρχει ομαλότητα στο γήπεδο και στα σημαντικά ματς που ακολουθούν».
 

- Για την προεργασία που έγινε για να υπάρχει καλό κλίμα:

 «Όλη η ενέργειά μας είχε πέσει σε αυτό το ματς για να κυλήσουν όλα ομαλά. Για να συμβεί αυτό δεν αρκεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι και η αστυνομία και η λίγκα και οι ομάδες. Το μεγάλο μας άγχος ήταν να μη γίνει τίποτα. Να αρχίσει το παιχνίδι και να τελειώσει κανονικά και να σπάσει το… σπυρί ότι γίνονται επεισόδια στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».


- Για τις επαφές με τους οργανωμένους:

 «Πέρσι έγινε ένα λάθος. Φέτος έγιναν αρκετές συζητήσεις με τα παιδιά. Είπαμε ότι δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας κι όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να μην υπάρχει ούτε ένας χαζός που θα δημιουργήσει πρόβλημα».
 

- Για τη συνεργασία με την αστυνομία:

 «Υπάρχει μια δυσκολία στο συγκεκριμένο γήπεδο, είναι από τα πιο δύσκολα γήπεδα στην Ελλάδα για να ελεγχθεί. Δεν υπάρχει ταρτάν και η επαφή της κερκίδας με τον αγωνιστικό χώρο είναι άμεση, ενώ δεν υπάρχει περίφραξη. Η αστυνομία αντιμετώπιζε πάντα το συγκεκριμένο παιχνίδι με πολύ φόβο, σε σημείο να υπάρχουν προκλήσεις και εντάσεις. Χθες ο κ. ταξίαρχος πραγματοποίησε τον αγώνα με πολύ επιτυχία και βγήκε το αποτέλεσμα που είδαμε».
 

- Για το πώς είδε την ατμόσφαιρα ο Γιάννης Αλαφούζος:

 «Ο πρόεδρος ήταν πολύ ικανοποιημένος με το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας».
 

- Για την αλλαγή στο κλίμα της ομάδας μετά την έλευση Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλου:

 «Επειδή γράφτηκαν πολλά για το ρόλο μου, θέλω να πω ότι μου ανατέθηκε από τον κ. Αλαφούζο στον πρώτο γύρο, σε περίοδο που υπήρχε μια κρίση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στην πορεία υπήρξαν οι σωστοί άνθρωποι που μπήκαν στις συγκεκριμένες θέσεις και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Υπάρχει πλέον μια κανονικότητα στην ομάδα».