Βαθμολογία

Πετράκης: «Οι παίκτες μου έκαναν σπουδαία προσπάθεια»

Δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα που πήρε με τον Ζάιρο ο ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι το απόγευμα της Κυριακής (19/3) έφυγε με τον βαθμό από την Τρίπολη, αφού ο Αστέρας τον ισοφάρισε τελικά σε 1-1.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης είπε πως ήταν λογικό να οπισθοχωρήσει η ομάδα του, ενώ μίλησε με καλά λόγια για τους ποδοσφαιριστές του. Έκανε επίσης κατόπιν σχετικών ερωτήσεων ξεχωριστή αναφορά για Κόντε και Πασχαλάκη. Αναλυτικά όσα είπε:

«Απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε πολύ το παιχνίδι είχαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα, είχαμε οργάνωση στο παιχνίδι μας, οι παίκτες μου έκαναν πολύ σπουδαία προσπάθεια και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την εικόνα και την προσπάθεια που είχαν.

Όσον αφορά το παιχνίδι, έγινε ένα πιο ενδιαφέρον α’ ημίχρονο, όσον αφορά τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες. Στο β’ μέρος ούτε εμείς ούτε ο Αστέρας από τη μεριά του, είχαμε ευκαιρίες. Μόνο κάποιες προϋποθέσεις υπήρξαν.

Να ευχηθώ στον Αστέρα καλή πορεία. Πέρασα από εδώ. Οι προϋποθέσεις και η ποιότητα δεν συνάδουν με την πορεία του φέτος.

Για την οπισθοχώρηση του ΠΑΣ: «Λογικό δεν είναι; Δεν υπάρχει η καθοδήγηση αυτή. Πολλές φορές από το ένστικτο αυτοσυντήρησης οι παίκτες γυρίζουν μερικά μέτρα πίσω από μόνοι τους. Είναι και η πίεση των αντιπάλων και όλα αυτά διαμορφώνουν αυτήν την εικόνα».

Για την αλλαγή του Κόντε: «Δεν είχε τραυματισμό. Δεν ήταν όμως καλά, φαινόταν αυτό και επιλέξαμε να τον αφήσουμε έξω για το υπόλοιπο του παιχνιδιού».

Για τον Πασχαλάκη και αν πρέπει να κληθεί στην Εθνική: «Οι επιλογές του Ομοσπονδιακού είναι δύσκολες, γιατί υπάρχουν εξίσου καλοί τερματοφύλακες στην Ελλάδα. Ο Πασχαλάκης είναι πρώιμος τερματοφύλακας, δηλαδή παίζει λίγο διάστημα στην Α’ Εθνική με συνεχόμενα ματς. Είμαι σίγουρος, όμως, αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του. Μέσα από τη δουλειά γίνονται όλα. Υπάρχουν προσόντα, το θέμα είναι πόσο συγκεντρωμένοι είμαστε να κάνουμε αυτό που θα μας κάνει ακόμα καλύτερους».