Βαθμολογία

Ήττα εντός έδρας για τον ΓΣΛ από τον Φάρο (PICS)

Δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καλό σήμερα οι παίκτες του ΓΣΛ επηρεασμένοι από τις ιώσεις που «χτύπησαν» αρκετούς από αυτούς κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Βρέθηκαν σε κακή ημέρα οι «πράσινοι» με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να «φανούν» σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι αντίπαλοι πήραν διαφορά την οποία και αύξαναν διαρκώς για να φράσουν σε μια εύκολη νίκη με τελικό σκορ το 66-103.

Διαιτητές: Παφίλης-Κοτσιμπός-Τζιοπάνος

Δεκάλεπτα: 17-28, 30-53, 47-74, 66-103.

ΓΣΛ (Σκαραφίγκας): Τόζιος 2, Συνετός, Νίκολιτς 16 (2), Τσουράκης 4 (1), Σπυρόπουλος 15 (1), Κούτρας 15 (1), Μπέμπης 4, Γουμενόπουλος, Γκιουλέκας 10.

ΦΑΡΟΣ (Συμεωνίδης): Σκορδίλης 14, Βασιλόπουλος 5, Κουντουράς 2, Καράμπουλας 19 (1), Μπατής 8 (2), Πετροδημόπουλος 6, Λιακόπουλος 19(2), Κακαρούδης 15 (3), Δημάκος 7 (1), Κατούφας 7 (1), Παπαδόπουλος 1.

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Γιώργου Σκαραφίγκα:

«Εξαρχής η αποστολή μας ήταν δύσκολη, λόγω του βαθμού δυσκολίας του αντιπάλου που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες. Σίγουρα μας ενοχλήσανε και μας επηρεάσανε οι ιώσεις που ταλαιπώρησαν τους παίκτες μου, ειδικά ο Γκιουλέκας ήταν πολύ επηρεασμένος, όπως και ο Νίκολιτς και γι’ αυτό όσο μπορέσαμε τους προφυλάξαμε. Ο στόχος μας ήταν καθαρά να κάνουμε μια προσπάθεια, αλλά μείναμε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, αδικήσαμε τους εαυτούς μας από προσπάθεια και από άμυνα. Ότι προβλήματα και να έχουν οι παίκτες, νομίζω ότι δεν βγάζουν αυτό που πρέπει σαν προσπάθεια, ενώ μπάσκετ μπορούν να παίξουν πολύ. Εγώ προτιμώ όμως να βγάλουν λιγότερο μπάσκετ και περισσότερη προσπάθεια για να έχουμε τύχη στο επόμενο ματς που για μένα είναι το πιο σημαντικό από όλα. Αν θέλουμε να κάνουμε μια μικρή υπέρβαση, όσο δύσκολο και να είναι, πρέπει να κάνουμε μια εκτός έδρας νίκη».