Βαθμολογία

Σεμπά: «Εμείς το φαβορί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού Σεμπά έχρισε φαβορί την ομάδα του στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε και δεν πρέπει να μας απασχολεί καθόλου τι θα κάνουν εκείνοι. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσουμε, όπως κάνουμε πάντα σε όλα τα παιχνίδια μας. Κατά τη γνώμη μου είμαστε το φαβορί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Να παίξουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μία δυνατή ομάδα. Υπάρχει μία έκφραση που χρησιμοποιούμε οι ποδοσφαιριστές: να δώσουμε τη ζωή μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Να τα δώσουμε όλα. Να παίξουμε με ποιότητα. Και είμαστε σίγουροι πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό. Γνωρίζουμε πως οι οπαδοί μας θα είναι στο πλευρό μας, ακόμα και αν δε θα είναι παρόντες στο γήπεδο. Ξέρουμε πως είναι πάντα στο πλευρό μας. Από μακριά θα μας στέλνουν τη δύναμή τους. Για εκείνους θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε», ανέφερε στην κάμερα της Nova ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.