Βαθμολογία

Βέροια - Κέρκυρα 4-0

Μια πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 4-0 πέτυχε σήμερα (18/3) η ομάδα της Βέροιας απέναντι στην Κέρκυρα για την 25η αγωνιστική της Super League.

Η Βασίλισσα του Βορρά ήταν εξαιρετική στην αναμέτρηση απέναντι στους Φαίακες και έφτασε στη νίκη με 4-0 που την φέρνει πλέον στους 16 βαθμούς και με ένα κρίσιμο για την παραμονή παιχνίδι να ακολουθεί κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Ντόστανιτς πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 25' όταν ο Στόιτσεφ έκανε γέμισμα με την μπάλα να φτάνει στον Μπαλάφα που έκανε το κοντρόλ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη για το 1-0.

Στο 63' η Βέροια έφτασε στο 2-0 όταν ο Σαρπόνγκ σε αντεπίθεση πέρασε την κάθετη μπαλιά στον Στόιτσεφ που πλάσαρε ιδανικά τον Κουτζαβασίλη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Καπετάνος με ωραία κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σαρπόνγκ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με ένα εκπληκτικό γκολ ο Κάλβο που έπιασε δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει δοκάρι και να καταλήγει για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ (46' λ.τ. Καντιμοίρης), Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τόμας (64' Σουλέ), Καλί, Λινάρδος, Στόιτσεφ (70' Μπελαΐντ), Τόνι Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (33' Ντουαλά), Ντιμιτρόφσκι, Γκομές, Σπίνουλας (65' Ονίλο), Επστάιν, Κέβιν, Ντιόγκο (46' Παμλίδης), Τουράμ, Νίκιτς, Αντιλέχου.