Βαθμολογία

Στο «μικροσκόπιο» ο Παναιτωλικός...

Σε ένα ματς που της εξασφαλίζει εν πολλοίς την παραμονή στην κατηγορία η ΑΕΛ υποδέχεται το Σάββατο (18/3, 17:15) στο AEL FC ARENA τον αδιάφορο βαθμολογικά Παναιτωλικό και φιλοδοξεί να πάρει το «τρίποντο» για να μην μπλέξει σε περαιτέρω «μπελάδες»...

Οι «βυσσινί» θέλουν να πράξουν το «καθήκον» τους στην έδρα τους και σε αυτό τους βοηθάει οι «επιστροφές» των Ξενοδόχοβ, Ρέντζα, Αβραάμ, Φατιόν και Φάρκας. Νέες απουσίες ωστόσο είναι οι Μασαλέσα και Αγκάνοβιτς, ενώ υπενθυμίζουμε πως παραμένουν νοκ άουτ οι Τικίτο και Ντοντό.  

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός «κατοικεί» στην ενδέκατη θέση της Σούπερ Λιγκ με 27 βαθμούς και θεωρητικά έχει εξασφαλίσει την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Ο Μάκης Χάβος έχει τον «πονοκέφαλο» του Ρέι ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Πέρα από τον Ισπανό εξτρέμ, ο τεχνικός του Παναιτωλικού δεν θα έχει και τους τιμωρημένους Χαντάκια, Κλέσιο (κλήθηκε ξανά στην Εθνική Μοζαμβίκης). Αντίθετα ο Μαρκόβσκι είναι πολύ καλύτερα και αναμένεται να παίξει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μουνιός και Παπαδόπουλος είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους, παρά το γεγονός πως αμφότεροι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες. Οι δύο ποδοσφαιριστές δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη και όχι κόντρα στην ΑΕΛ. Δείγμα του ότι ίσως και να μην είναι και τόσο αδιάφορο το ματς του AEL FC ARENA για τους Αγρινιώτες.

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ