Βαθμολογία

«Εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Μπορεί ακόμη να είναι απλή σκέψη και να μην έχουν γίνει γνωστά ούτε καν τα σχέδια της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή, όμως, οι αντιδράσεις είναι ήδη αρκετές.

Στον χορό μπήκε και ο δήμος Παπάγου - Χολαργού, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να γίνει το γήπεδο στη συγκεκριμένη περιοχή λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων.

Αναλυτικά: «Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά καθημερινά προβλήματα, μάθαμε σήμερα από τα ΜΜΕ ότι ανασύρονται σχέδια – σκελετοί για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.

Είναι λυπηρό αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα για όλους τους πολίτες της Αττικής να ανάγεται σε fast-track κατασκευής γηπέδου, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας και περιβαλλοντικών όρων, σε μια περίοδο που εντείνονται οι πιέσεις Δήμων, φορέων και πολιτών για την προώθηση υλοποίησης του σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή – Ιλισσός.

Είναι επίσης λυπηρό, να εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που ακόμα κι αυτοί που προβάλουν τη συγκεκριμένη πρόταση γνωρίζουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι δυνατόν, λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων, να κατασκευαστεί γήπεδο».