Βαθμολογία

«Εγκλημάτησε εις βάρος του Ηρακλή ο Παπαθανασάκης»

Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή του στην κατηγορία είναι ο Ηρακλής και ο Νίκος Ποντίκης βγάζει το καπέλο σε παίκτες και προπονητή και εξαπολύει βολές στον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Ο ισχυρός άνδρας του «Γηραιού» έχει χάσει εδώ και μήνες το έρεισμά του στον κόσμο και στους παλαίμαχους και ο Ποντίκης μιλώντας στο Metropolis 95.5 είπε πως εγκλιμάτισε σε βάρος της ομάδας. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Το αρχικό του σχόλιο: «Πραγματικά τα παιδιά παλεύουν μόνα τους, εάν ο Ηρακλής σωθεί θα οφείλεται στον προπονητή και στους παίκτες».

Για το εάν μπορεί να πάρει η ομάδα το κάτι παραπάνω: «Έχει κάνει πολλές ισοπαλίες. Είχε την ατυχία στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδι να μην κερδίσει. Ήταν καθοριστικό αυτό γιατί με τους μεγάλους αντιπάλους κατόρθωσε να πάρει πόντους και μάλιστα παλικαρίσια. Δικαιούταν σε κάποια παιχνίδια και κάτι παραπάνω. Καθοριστικά είναι τα παιχνίδια που παίζεις με τις άλλες ομάδες. Φτάσαμε στο σημείο τα δύο εντός έδρας παιχνίδια να πρέπει να κερδηθούν οπωσδήποτε. Μέχρι το τέλος θα πρέπει να έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες για να μπορέσει να σωθεί γιατί έχει πέσει πολύ χαμηλά ο συντελεστής υποβιβασμού. Έχει δρόμο ακόμη και θα έχει και εκπλήξεις».

Για τον Παπαθανασάκη και το μέλλον της ομάδας: «Εάν είχε δεχθεί τη βοήθεια που του προσφέραμε θα είχε σωθεί ομάδα. Με τον τρόπο τους απομάκρυναν και τον κόσμο από τις κερκίδες. Εγκλιμάτισε και εις βάρος του Ηρακλή και εις βάρος του. Πιο εύκολα θα βρει επενδυτή για ομάδα της Α' Εθνικής παρά της Β'. Δεν έχει καταλάβει κανείς πως σκέφτεται. Εκτός και εάν δεν τον ενδιαφέρει. Ίσως να μην καταλαβαίνει. Μπορεί να έχει άγνοια κινδύνου. Εγκληματεί με όλα όσα έχει κάνει ο Παπαθανασάκης, του προσφέραμε βοήθεια και δεν τη δέχτηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεται. Εάν υποθέσουμε ότι η ομάδα θα σωθεί αγωνιστικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην πάρει αδειοδότηση. Θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει πάρα πολλά. Με προβληματίζει το μέλλον της ομάδας γιατί φαίνεται πως δεν έχουν σκοπό να φύγουν γιατί έχουν αρχίσει να μιλούν για επενδυτές. Προέχει η σωτηρία αλλά δε θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Πολύ φοβάμαι πως δεν θα μπορέσουμε να βρούμε άκρη. Εμείς έχουμε σηκώσει τα χέρια ψηλά σε πολλές περιπτώσεις».

Τέλος, σχολίασε: «Τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα στο γήπεδο, ο κόσμος θα βοηθήσει και από εκεί και πέρα ο Θεός να δώσει φώτιση στον άνθρωπο αυτό για να μπορέσει να απεγκλωβιστεί ο Ηρακλής».