Βαθμολογία

Πρόσω ολοταχώς για την άδεια

Έπαθε, έμαθε και βαδίζει πλέον προς τη σωστή κατεύθυνση ο ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης. Πέρυσι ο φάκελός του πήρε άριστα και η ομάδα έπαιξε στην Ευρώπη και έναν χρόνο μετά φαίνεται πως τα πράγματα κυλούν αρκετά καλά. Αυτό, τουλάχιστον υποστηρίζουν οι άνθρωποι στην ΠΑΕ.

Μπορεί να μην υπάρχουν έσοδα από πωλήσεις όπως άλλες χρονιές (πχ Χαρίσης, Κοροβέσης, Βελλίδης) με εξαίρεση τα χρήματα που πήραν οι Ηπειρώτες από τον Αστέρα Τρίπολης για τον Τσουκαλά, όμως, η ομάδα είχε άλλους πόρους.

Αρχικά, σημαντική ανάσα ήταν τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία από την πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία. Ακόμη, ο ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσωπήθηκε και στο Euro 2016 και πήρε το ποσό των 216.007,96 ευρώ.

Αν σε αυτά προστεθεί και ότι το μπάτζετ μειώθηκε φέτος, αλλά και οι οι διάφορες αμαρτίες που κυνηγούσαν την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια τακτοποιήθηκαν πέρυσι, αντιλαμβάνεται γιατί υπάρχει αυτή η αισιοδοξία.

Όσο για το αγωνιστικό, εκτός του Σκόνδρα, ο οποίος θα μείνει για λίγες μέρες ακόμη εκτός, την Τετάρτη (15/3) δεν έκαναν μαζί με τους υπόλοιπους ούτε οι Βιδάλ (ατομικό) και Περιστερίδης. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει κάτι το ανησυχητικό, ενώ ο Περιστερίδης ταλαιπωρείται από ίωση. Τέλος, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής και υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική.

a-sports.gr