Βαθμολογία

Κάλεσμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ενόψει Ολυμπιακού

Κάλεσμα στο κόσμο του Παναθηναϊκού που θα βρεθεί την προσεχή Κυριακή (19/3) στην Λεωφόρο στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό απηύθηνε με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα κάνει έκκληση στους φίλους του "τριφυλλιού" για να είναι προσεκτικοί να προστατέψουν την ομάδα και να την βοηθήσουν να φτάσει στην νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Παράλληλα δεν αφήνει αναπάντητα και τα χθεσινά (14/3) λεγόμενα του Αλέκου Αλεξανδρή ο οποίος στον βωμό της νίκης ανέφερε ότι μπορείς να κλέβεις ακόμα και τα παιδιά σου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., ενόψει του αγώνα ποδοσφαίρου κόντρα στον ΟΣΦΠ την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 για την 25η αγωνιστική της Super League, θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή των φιλάθλων της ομάδας μας που θα δώσουν το “παρών” στο “Απ. Νικολαΐδης” ως προς τα εξής:

Όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του εν λόγω αγώνα και με αφορμή τις συντονισμένες προκλήσεις που έχει δεχτεί ο Σύλλογός μας στο παρελθόν, τονίζουμε ότι ΔΕΝ πρέπει κανένας να πέσει στην παγίδα και με οποιοδήποτε τρόπο να αποτρέψει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε το σπίτι μας και να κρατήσουμε μακριά όσους εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα, είτε επιχειρώντας να παρεισφρήσουν στις τάξεις των οπαδών μας, είτε με προσχεδιασμένους θεατρινισμούς εντός του αγωνιστικού χώρου που έχουν ως σκοπό την επαγγελματική υλοποίηση προβοκατόρικων ενεργειών.

Τέλος, ζητούμε από την Ελληνική Αστυνομία να λειτουργήσει με γνώμονα το δημόσιον συμφέρον. Αφενός να προστατεύσει τις αποστολές των δύο ομάδων, αφετέρου όμως να λάβει υπόψιν της και τις χιλιάδες των οικογενειών που θα έρθουν με σκοπό την παρακολούθηση του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Την Κυριακή παίζουμε για να κερδίσουμε καθαρά την ομάδα που ομολογεί πως κερδίζει με οποιονδήποτε τρόπο - και δεν ντρέπεται να κλέψει ακόμα και τα παιδιά της».