Βαθμολογία

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μύθος τα περί διάλυσης των Ακαδημιών»

Δεν τίθεται κανένα θέμα διάλυσης των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού με την "πράσινη" ΠΑΕ να αναφέρει ότι όλα αυτά που αναφέρουν κάτι τέτοιο είναι ψευδή δημοσιεύματα.

Για το θέμα αυτό πέραν της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε και ο διευθυντής των τμημάτων και παλαίμαχος παίκτης του "τριφυλλιού" Τάκης Φύσσας που ανέφερε ότι το πλάνο προχωράει χωρίς αλλαγές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν έστω και σποραδικά δημοσιεύματα για το μέλλον της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά τα γραφόμενα για διάλυση ομάδων και απαξίωση του φυτωρίου του συλλόγου. Είναι απορίας άξιο πώς μπορούν να προκύπτουν τέτοια αναληθή δημοσιεύματα όταν εδώ και ημέρες επισήμως έχουν ανακοινωθεί δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών σε ηλικίες που σύμφωνα με τους «εφευρέτες» θα καταργούσαμε ομάδες».

και η τοποθέτηση του Τάκη Φύσσα:

«Ουδέποτε τέθηκε θέμα διάλυσης ή αποδυνάμωσης ομάδων της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως όλοι μας αναλογιζόμενοι τις οικονομικές ιδιαιτερότητες της εποχής, προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τη λειτουργία του φυτωρίου του συλλόγου. Σταθερά στην πορεία των χρόνων ο Παναθηναϊκός υπήρξε πρωτοπόρος στη λειτουργία της ακαδημίας του και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Το πλάνο που χαράξαμε για την ακαδημία του Παναθηναϊκού προχωράει δίχως αλλαγές και φυσικά χωρίς καμία πρόθεση διάλυσης ομάδων».