Βαθμολογία

Βεργέτης: «Θα γίνει μάχη, κανείς δεν πουλάει εύκολα το τομάρι του»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm της Θεσσαλονίκης, έκανε ο Στάϊκος Βεργέτης, ο οποίος μίλησε για την πρώην ομάδα του τον Αστέρα Τρίπολης, το πρωτάθλημα, αλλά και για τον ΠΑΟΚ όπου και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μου αρέσει πάρα πού φέτος, αλλά κάποιες φορές είναι αυτοκαταστροφικός».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Και οι δυο ομάδες και ο Αστέρας και ο Λεβαδειακός, είχαν τις στιγμές τους. Ήμασταν περισσότερο καλοί στο οργανωμένο παιχνίδι, ενώ ο αντίπαλος στις στατικές φάσεις. Είναι θετικό το αποτέλεσμα γιατί ήταν εκτός έδρας, γιατί ο αντίπαλος δίνει αγώνα για την επιβίωσή του, γιατί είχε μεγάλη νεροποντή και παίζαμε και με παίκτη λιγότερο από ένα σημείο και μετά.

Τώρα έχουμε τη μάχη με τον ΠΑΣ, πάμε να πάρουμε 3 βαθμούς. Δεν κάθομαι να κάνω λογαριασμούς. Όταν λογαριάζεις, γελάει ο Θεός.

Θα γίνει μάχη, γιατί κανείς δεν πουλάει εύκολα το τομάρι του. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Δεν παίζει ρόλο η έδρα και κάθε ομάδα κυνηγάει το στόχο της.

Το πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει τελειώσει μαθηματικά, αλλά είναι πολύ δύσκολο να χάσει το προβάδισμα.

Νομίζω ότι ο Πανιώνιος έχει σταθερά καλή πορεία. Ο ΠΑΟ βρίσκει πλέον μια σταθερή πορεία. Ο ΠΑΟΚ μου αρέσει πάρα πού φέτος, αλλά κάποιες φορές είναι αυτοκαταστροφικός. Νομίζω ότι ο Πανιώνιος δε θα μπορέσει να τον αντιμετωπίσει. Ούτε τον ΠΑΟΚ ούτε τον Παναθηναϊκό. Θα είναι κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.»