Βαθμολογία

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Ο Λεβαδειακός "καιγόταν" για νίκη απέναντι στον Αστέρα, αλλά η αναμέτρηση στη Βοιωτία ολοκληρώθηκε στο 1-1. Προηγήθηκαν οι "πράσινοι" με τον Βασιλείου, ισοφάρισε ο Μανιάς, με παίκτη λιγότερο έμειναν οι Αρκάδες από το 73'.

Αν μια ομάδα ήθελε περισσότερο θεωρητικά τη νίκη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League, αυτή ήταν ο Λεβαδειακός, ο οποίος είχε 17 βαθμούς. Ο Αστέρας με 20 ήταν σε πιο πλεονεκτική θέση, αλλά αν έχανε θα ήταν και αυτός σε δυσχερή θέση. Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1).

Οι Βοιωτοί δεν αξιοποίησαν την έδρα τους, όπως το είχαν πράξει με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι προηγήθηκαν στο 58' με τον Βασιλείου. Στο 69' ήρθε το φανταστικό τσίμπημα της μπάλας από τον Μανιά, για να χαρίσει τον βαθμό στον Αστέρα, ο οποίος παραμένει χωρίς νίκη από τις 15 Ιανουαρίου. Μάλιστα πήρε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 28 Ιανουαρίου και το 1-1 με τον Πανιώνιο, ενώ προερχόταν από πέντε διαδοχικές ήττες στη Super League.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ. Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Νιάς, Ουόν, Μιλιάζες, Ζεζίνιο (71' Σουμπίνιο), Καλτσάς, Μαχαίρας, Γιουσούφ (81' Γιακουμάκης), Τόνι Σίλβα, Βασιλείου (90' Καψάσκης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ. Βεργέτης): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Γκαϊντούτσικ, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς (67' Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Φαρίνια (75' Χαμντανί), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61' Ιωαννίδης), Μανιάς.

Γκολ: 58' Βασιλείου - 68' Μανιάς.