Βαθμολογία

Ηρακλής - Παναθηναϊκός 1-1

O Παναθηναϊκός πραγματοποιήσε εξαιρετική εμφάνιση στο Καυτανζόγλειο, όμως λίγο η αστοχία του Μπεργκ, λίγο ο «νόμος του ποδοσφαίρου» που «μίλησε» και πάλι μετά από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των «πράσινων», έδωσαν την ευκαιρία στον Ηρακλή να ισοφαρίσει με το αυτογκόλ του Τελάντερ (1-1).

Στο 36’ και πάλι ο Εμποκού είδε την κίνηση του Μπεργκ στην πλάτη του Ρούσσου και με έξοχη κάθετη πάσα του έδωσε τη μπάλα στο χώρο, με τον Σουηδό άσο να ανατρέπεται καθαρά από τον στόπερ των γηπεδούχων.

Ο διαιτητής Καλογερόπουλος υπέδειξε την παράβαση και ο ίδιος ο Μπεργκ ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα στο 37’ (0-1).

Ο Παναθηναϊκός έχανε τις ευκαιρίες αλλά ο Ηρακλής κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72’ όταν βγήκε με αξιώσεις στην αντεπίθεση, ο Κούρος έδωσε στον Λεοζίνιο που μπήκε στην περιοχή και γύρισε τη μπάλα η οποία βρήκε στο σώμα του Τελάντερ και με τη βοήθεια του Περόνε (αφού είχε περάσει τη γραμμή) κατέληξε στα δίχτυα!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος, Ρούσσος (46’ Ινζόγλου), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς (86’ Αγγελόπουλος), Στάμου, Δώνης, Μοντέιρο (61’ Γροντής), Λεοζίνιο, Κούρος, Περόνε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (62’ Τελάντερ), Κουρμπέλης, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Ζέκα, Λουντ (75’ Μολίνς), Εμποκού, Λέτο (65’ Μπουμάλ), Μπεργκ.